Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Horváth Vendégház és Pincészet
Cím: 9725 Cák, Botások tetejeEmail: info@horvathvendeghaz.hu
Web: www.horvathvendeghaz.huTelefon: 0630-235-6970, 0670-501-1317
Gps: 47.3461732 , 16.5282796

Bemutatkozás

Aktív pihenésre vágyik, fáradt és ki szeretne kapcsolódni, várjuk Önt és kedves családját, látogasson el az ország ékszerdobozának is nevezett sokszínu történelmi múlttal és nem utolsó sorban csodálatos klímával, tiszta hegyi levegovel rendelkezo alpokaljai kisfaluba Cákra. A Horváth vendégház az Írottko Natúrpark területén szolotermelo lankás-dombos varázslatos völgyében található. Koszeg és Szombathely közötti kis falu lakóinak létszáma közel 230 fo. A kisközségben egyre több a hétvégi telket vásárló betelepülo, akik tiszta levegoje és a szép hegyi környezet miatt szerettek bele.

Teljes egészében fa és gerenda építésu ház 70+40nm-es, 2 szintes.
Jelenleg 6-8 fos csoportok, családok, párok, házunkban alvására szolgál. Három egymástól elkülönített szobában tudjuk elhelyezni a vendégeinket. Ezek a szobák 2-3 fos befogadóképességuek.Az elotér közepén egy régi tölgyfa asztal ragyogó lehetoségül szolgál zavartalan,nyugodt beszélgetésekhez.
A faház futését egy cserépkályha szolgálja,amiben természetessen,mint már régen,a vendég feladata a tuz "ébrentartása". A fürdoben a melegvizet elektromos futorendszer biztosítja itt található a mosógép is.A mosdó,és a mellék helyiség is a házban kapott helyet.Berendezett konyhai gépek,fozésre alkalmas villanytuzhely ügyel az ide látogatók "testi" épségére.
Ház berendezése: mikróhullámú süto, elektromos süto, villanytuzhely, mosogép, kávé fozo
Az elotérben remek lehetoség van konferenca megbeszélésre,csapatépíto tréningekre.Csodálatos környezet tárul elénk az erkélyrol szemlélodve. Önmagáért beszél a csend és a nyugalom,ami körbeöleli e helyet.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0